náhledy
Pokročilí řezbáři se vyřádili na tématu Ze života hmyzu. Meloun tak zdobily nejčastěji motýli, vážky a přihlížející mohli obdivovat nejenom fantazii, ale i pečlivost s jakou dokázali vykreslit i ty nejjemnější detaily.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Pokročilí řezbáři se vyřádili na tématu Ze života hmyzu. Meloun tak zdobily nejčastěji motýli, vážky a přihlížející mohli obdivovat nejenom fantazii, ale i pečlivost s jakou dokázali vykreslit i ty nejjemnější detaily.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Druhou kategorii si začínající melounoví řezbáři mohli připravit dopředu a téma byly květiny.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Druhou kategorii si začínající melounoví řezbáři mohli připravit dopředu a téma byly květiny.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Druhou kategorii si začínající melounoví řezbáři mohli připravit dopředu a téma byly květiny.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Rychlost a množství rozlitého vína rozhodovaly o vítězství v kategorii Junior jogging – štafetovém běhu číšníků s vínem.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Rychlost a množství rozlitého vína rozhodovaly o vítězství v kategorii Junior jogging – štafetovém běhu číšníků s vínem.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Rychlost a množství rozlitého vína rozhodovaly o vítězství v kategorii Junior jogging – štafetovém běhu číšníků s vínem.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Soutěže ve vyřezávání melounů – v takzvaném carvingu, se kromě českých studentů zúčastnili i soutěžící z Polska a Slovenka.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Asi největším překvapením letošní Junior show a zároveň největším magnetem mezi návštěvníky, bylo capuccino jehož mléčná pěna byla ozdobena fotografií zákazníka. Na takzvané „fotoccino“, které studenti vařili, se stála dlouhá fronta.
Autor: Lukáš Kubart
Asi největším překvapením letošní Junior show a zároveň největším magnetem mezi návštěvníky, bylo capuccino jehož mléčná pěna byla ozdobena fotografií zákazníka. Na takzvané „fotoccino“, které studenti vařili, se stála dlouhá fronta.
Autor: Lukáš Kubart
Asi největším překvapením letošní Junior show a zároveň největším magnetem mezi návštěvníky, bylo capuccino jehož mléčná pěna byla ozdobena fotografií zákazníka. Na takzvané „fotoccino“, které studenti vařili, se stála dlouhá fronta.
Autor: archiv Obchodní akademie a Hotelová škola Třebíč
Asi největším překvapením letošní Junior show a zároveň největším magnetem mezi návštěvníky, bylo capuccino jehož mléčná pěna byla ozdobena fotografií zákazníka. Na takzvané „fotoccino“, které studenti vařili, se stála dlouhá fronta.
Autor: archiv Obchodní akademie a Hotelová škola Třebíč
Asi největším překvapením letošní Junior show a zároveň největším magnetem mezi návštěvníky, bylo capuccino jehož mléčná pěna byla ozdobena fotografií zákazníka. Na takzvané „fotoccino“, které studenti vařili, se stála dlouhá fronta.
Autor: archiv Obchodní akademie a Hotelová škola Třebíč
Asi největším překvapením letošní Junior show a zároveň největším magnetem mezi návštěvníky, bylo capuccino jehož mléčná pěna byla ozdobena fotografií zákazníka. Na takzvané „fotoccino“, které studenti vařili, se stála dlouhá fronta.
Autor: archiv Obchodní akademie a Hotelová škola Třebíč