náhledy
Čokoládovna se specializuje hlavně na bonbony. Nejoblíbenější jsou prý klasické - oříšek s nugátem.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Dvoubarevný Mikuláš z kombinace tmavé a bílé čokolády.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Čokoládovna vyrábí nejrůznější nejen nejen předvánoční figurky. Kromě Mikulášů a čertů třeba i velikonoční vajíčka.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Čokoládová hmota se musí udržovat při stálé teplotě.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Dvoubarevní Mikulášové se dělají speciální technikou a hlavně ručně. Každý je tak originální.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Polykarbonátová forma se plní vzhůru nohama. Poté se přebytečná čokoláda nechá odtéct a dno se uzavře. Pak už čokoláda tuhne.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA