náhledy
Jídelníček, z kterého mohou tisíce strávníků vybírat, sestává pravidelně ze čtyř jídel. Bývají v něm také moučníky. Dělníci ve firmách si rádi dávají třeba i svíčkovou nebo knedlíky se zelím a vepřovým masem.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Obědy se z vývařovny do firem i k jednotlivým zákazníkům dostávají s pomocí zhruba dvanácti dodávek, které mají své linky.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Některým kuchařům začíná ve vývařovně pracovní den již mezi čtvrtou a půl pátou ráno, aby byly obědy hotové včas.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Obědy se z vývařovny do firem i k jednotlivým zákazníkům dostávají s pomocí zhruba dvanácti dodávek, které mají své linky. „Před devátou hodinou máme uvařeno, pak začnou rozvozy, které probíhají do jedné hodiny po poledni,“ říká šéf jihlavské vývařovny Zdeněk Pecha. Firma připravuje nejen „hotovky“, ale i takzvané chlazenky.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Některým kuchařům začíná ve vývařovně pracovní den již mezi čtvrtou a půl pátou ráno, aby byly obědy hotové včas.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Jídelníček, z kterého mohou tisíce strávníků vybírat, sestává pravidelně ze čtyř jídel. Bývají v něm také moučníky. Dělníci ve firmách si rádi dávají třeba i svíčkovou nebo knedlíky se zelím a vepřovým masem.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Některým kuchařům začíná ve vývařovně pracovní den již mezi čtvrtou a půl pátou ráno, aby byly obědy hotové včas.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA