náhledy
Lucky´s Vege Bistro v Třebíči.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Natural centrum v Jihlavě.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Veganský pokrm v Lucky´s Vege Bistru v Třebíči.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
I ve speciálních vysočinských restauracích je pro ortodoxní vegany výběr pouze ze dvou až tří hlavních jídel.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Veganský oběd v Natural centru v Jihlavě.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Jídelna Natural centrum v Jihlavě.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Menu v třebíčském Lucky´s Vege Bistro.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Veganské menu v Sweet Secret of Raw v Jihlavě.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Polévka v jihlavské Sweet Secret of Raw.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Restaurace Zahrada v Pelhřimově.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Restaurace Sweet Secret of Raw v Jihlavě.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Čistě veganské nebo vegetariánská strava není podle diabetoložky zdravější než střídmá racionální strava. Lidem pak chybí v těle důležité látky. Mimo to, vegani na Vysočině mají výrazně menší možnost vybírat si mezi podniky, kam se půjdou v poledne najíst.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Menu v restauraci Zahrada v Pelhřimově.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Lékařka Sylvie Špitálníková z Havlíčkova Brodu během studia na vysoké škole změnila obor. Z farmacie přešla na medicínu.
Autor: Archiv Sylvie Špitálníkové