náhledy
Nový majitel hotel znovu otevřel v roce 2008.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Nový majitel hotel znovu otevřel v roce 2008.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Nový majitel hotel znovu otevřel v roce 2008.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kuchař Vladimír Polreich sice jídelní lístek po svém nástupu změnil, svratecký guláš v něm však nechal.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
V hotelu Mánes pracuje i dcera někdejšího šéfkuchaře a autora svrateckého guláše Františka Mořického, Milena Vašáková. „Pravý svratecký guláš se dělá z hovězího roštěnce,“ říká.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kuchař Vladimír Polreich sice jídelní lístek po svém nástupu změnil, svratecký guláš v něm však nechal.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Kuchař Vladimír Polreich sice jídelní lístek po svém nástupu změnil, svratecký guláš v něm však nechal.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Nový majitel hotel znovu otevřel v roce 2008. Za socialismu byl Mánes oblíbený u papalášů i umělců, po restituci však chátral.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA
Nový majitel hotel znovu otevřel v roce 2008. Za socialismu byl Mánes oblíbený u papalášů i umělců, po restituci však chátral.
Autor: Petr Lemberk, MAFRA