Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M73i58r83o82s48l77a13v 25S98t68e86i79n29e49r 4570642430946

Pivní pálenka se v ostatním světě jmenuje whisky. Samozřejmě do pralinek jako stvořená.

Nakyslá nebo nahořklá káva je méněcenná. Dá se však zjemnit špetkou soli, která tu nahořklou chut potlačí. Kávu si cením hlavně z Habeše (Ethiopie italsky), ta roste na náhorní plošině s ideálním sluncem i vlhkostí.

Káva z Jižní Ameriky je sice někdy silnější, ale spíše hrubé chuti.

Pokud jde o kakao- kvalitní čokoláda se na jazyku roztaví na smetanově hladkou mírně sladkou omáčku. Jakmile ta teplá čokoláda není hladká, ale drhne na jazyku, má nahořklou chuť, je to levný, podřadný druh.

0/0
doporučit
5.12.2017 18:24

T13o91m17á98š 70T84r73á97v70n81í94k 6605274774965

Jo kakao z Ghany, za jeho popularizaci můžeme vděčit exposlanci Krausovi R^

0/0
doporučit
5.12.2017 18:01







Najdete na iDNES.cz