Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

V novém Bistru na špejli vaří veganům účelně a jednoduše bohyně kuchyně

Najíst se nemusí znamenat jenom zaplnit žaludek. Může při tom být i snaha nezatížit přírodu, nezdecimovat peněženku a ušetřit čas. Těmito zásadami se snaží řídit žena, která v Jihlavě na Tolstého ulici otevřela podnik rychlého občerstvení nazvaný Bistro na špejli. Jmenuje se Simona Šmarda Ryšavá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P74e35t90r 86B57á70č46a 8255466165905

Dalsi vegansko-slunickove nesmysl. Diky ani zadarmo.

A komercni sdeleni to neni proc?

+2/−2
26.11.2017 11:15







Najdete na iDNES.cz