- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je neuvěřitelné na jakých debilitách se dá udělat reklama. Ta "docentka co sní o hmyzí restauraci" by měla nejprve absolvovat praxi u České obchodní inspekce a zkusit vysvětlit inspektorům ČOI, kteří kontrolují čistotu a dezinsekci restaurací, že se vlastně nejedná o nic škodlivého, protože hmyz je přece docela chutný a výživný a třeba myší trus taky není jedovatý, naopak dodá jídlu pikantnost.
A úplně mně fascinují hloupost těch ochutnávačů - zejména studentů - kteří přikyvují jak je to dobré, tu to chutná jako chipsy, tu to chutná jako klobása, tu to křupe jako jako krekery... Řekl bych, že to jsou žáci paní docentky, kteří si přišli pro zápočet.
Dobrou chuť, ale beze mně. Já jdu víte kam...
Měl jsem kdysi pražené kobylky, nic moc, lezlo to do zubů ...
Je to tuze male. Lepsi/vetsi jsou napr. sagovi cervi. Ovsem se ctyrradkovym buckem nelze srovnat.
To by jste se načekal, než je nasbíráte na dostatečnou porci. Včera ze psa jen 5 kousků ... sezóna už běží.
Pro mne je cvrček "houslista" z dětských pohádek a při práci na zahrádce si dávám velký pozor, abych žádnému neublížil. Zabít ho a sníst by se mi zcela příčilo.
Taky bacha na mravence s červenou mašlí.
takže halal porážka děsně nehumánní, ale usmažit brouka zaživa cajk...
A proč nejdou dál . Někdy v osumdesátých letech jsem slyšel v rádiu ( snad sobotní Meteor ) reportáž o sovětském vědci .Ten zjistil , že různé exkrementy obsahují ještě dostatečné množství živin. Nějakou dobu ( měsíce ) se živil tím , co prasečí zažívací trakt nedokázal využít . Podle jeho slov žádný úbytek ani na kondici ani na váze . Tudy vede cesta . Nech brouka žít ...... .
A v Čonkinovi z lidského dělali samohonku ...