Diskuse k článku

Na Sádku, jediné vinici Vysočiny, stáčí burčák. Ze slovenských hroznů

I když vinobraní na jediné oficiální vinici Vysočiny, na Sádku na Třebíčsku, vypukne až příští týden, už teď se zde stáčí první burčák. Posloužily k němu hrozny ze slovenského Štúrova. Podle majitelů vinice bude letošní úroda dobrá, přinejmenším průměrná. Pomohlo teplé a slunečné jaro.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L70u73d58ě52k 54D57v35o53ř34á75k 3267522382369

Jó burčák,-dobrý projímadlo!

0/−1
27.8.2014 13:13

J39i39ř97í 88F33r70o77l17e77c 7385124812727

Je vidět, že tomu moc nerozumíte.

0/0
4.9.2014 17:13

J95i57ř74í 10K30o65b76y16l32á35k 3586133594145

...nebuď cimplich : stejně budu na něj čekat přímo u sudu a potom to bude bašta...:-P

0/0
26.8.2014 20:42

V96á52c54l27a16v 37P38o88u93s12t77k72a 3969894696536

Takže nadpis článku lže! Nestáčí se zde burčák, ale částečně zkvašený hroznový mošt. Přečtěte si laskavě zákon na ochranu spotřebitele!

+2/−1
26.8.2014 18:51



Najdete na iDNES.cz