Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Na Sádku, jediné vinici Vysočiny, stáčí burčák. Ze slovenských hroznů

I když vinobraní na jediné oficiální vinici Vysočiny, na Sádku na Třebíčsku, vypukne až příští týden, už teď se zde stáčí první burčák. Posloužily k němu hrozny ze slovenského Štúrova. Podle majitelů vinice bude letošní úroda dobrá, přinejmenším průměrná. Pomohlo teplé a slunečné jaro.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L40u63d15ě77k 14D40v78o58ř87á74k 3497742282509

Jó burčák,-dobrý projímadlo!

0/−1
27.8.2014 13:13

J98i78ř82í 46F12r86o53l31e56c 7445374832707

Je vidět, že tomu moc nerozumíte.

0/0
4.9.2014 17:13

J14i97ř22í 11K43o12b70y41l40á90k 3436483624545

...nebuď cimplich : stejně budu na něj čekat přímo u sudu a potom to bude bašta...:-P

0/0
26.8.2014 20:42

V97á84c29l58a84v 38P89o15u76s35t14k42a 3779664186176

Takže nadpis článku lže! Nestáčí se zde burčák, ale částečně zkvašený hroznový mošt. Přečtěte si laskavě zákon na ochranu spotřebitele!

+2/−1
26.8.2014 18:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.