Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Hořké klášterní pivo táhne i znalce. Jeho výrobě šéfuje mladý sládek

Až do poloviny 15. století sahá tradice vaření piva v želivském premonstrátském klášteře. Pivovar, jehož provoz na sto let přerušil rozsáhlý požár, se dočkal obnovy před deseti lety. Výrobě klášterního piva nyní šéfuje teprve třiadvacetiletý sládek Jiří Novák.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

S24l56a69v55o46m89i53l 73R82o58z22h59o97ň 3483689121515

Počítám správně? 250hl je 25000l, čili 50.000 půllitrů, což je tak do milionu tržba, za celý rok. Z toho se zaplatí provoz, personál i stroje??

+1/0
27.7.2013 19:48







Najdete na iDNES.cz