Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Hořké klášterní pivo táhne i znalce. Jeho výrobě šéfuje mladý sládek

Až do poloviny 15. století sahá tradice vaření piva v želivském premonstrátském klášteře. Pivovar, jehož provoz na sto let přerušil rozsáhlý požár, se dočkal obnovy před deseti lety. Výrobě klášterního piva nyní šéfuje teprve třiadvacetiletý sládek Jiří Novák.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

S75l20a33v65o10m36i13l 79R12o82z32h27o77ň 3463439191475

Počítám správně? 250hl je 25000l, čili 50.000 půllitrů, což je tak do milionu tržba, za celý rok. Z toho se zaplatí provoz, personál i stroje??

+1/0
27.7.2013 19:48







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.