Diskuze

Vinaři pod hradem Sádek na Třebíčsku stočí tři tisíce litrů burčáku

Jediné vysočinské vinařství na Sádku už začíná sklízet nejranější odrůdu Irsai Oliver, do deseti dnů bude mít vlastní burčák. Plánují, že ho stočí tři tisíce litrů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Seniorintelektualka

20. 8. 2012 17:44
haby ses moc nedivil,

v Zaječí jsou pomrzlé vinohrady na  tabák..

  Přijed do Znojma, sem taky jedou vlaky

0 0
možnosti
E

Esťa

20. 8. 2012 15:44
Letos do Zaječí

Já se letos rozhodl pro Zaječí. Za 14 dnů pěkně na kole z Brna. Zpátky dva kiláky na vlak, bo to bych asi nedal :) Ještě jsem tam nebyl, tak jsem zvědav na jejich burčák, jinak spousta akcí je tady http://burcak.cz/

0 0
možnosti
PO

Modrý a zelený blesk

20. 8. 2012 10:30
Áááách,

už se těším! Rolu papíru do KPZ!

0 0
možnosti
AK

wrah

19. 8. 2012 18:05
Hrozny

No pravda, letos bylo takové vedro a sluničko, že už mám skoro zralé hrozno, co se jen tak pne po baráku. (a to normálně dozrává nejdřív za měsíc) Počítám, že raná odrůda dobře vedená po vinici n svahu už bude naprosto v pohodě zralá.

0 0
možnosti

sorgedoktor

19. 8. 2012 15:11
Článek je velice zajímavý,

krajině  nědaleko Třebíče se říká Moravská Sibiř. Jinými slovy  nejsou tam takové teploty   jako v okolí Znojma či Mikulova. není vyloučeno že   extra ranná odrůda dozraje. No ale kde budou ten burčáik podávat??

 V Brně  na rynku??

0 0
možnosti