Diskuze

Usazenina nevadí, narezlý raději nepijte. Sezona burčáku se rozjíždí

Názvem burčák smí být podle našich zákonů označený pouze nápoj vyrobený z domácích hroznů. Takže pokud někdo u silnice nabízí burčák a tvrdí, že je z domácí produkce, nevěřte mu. Domácí úroda hroznů totiž teprve začíná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mražená spermie

16. 9. 2011 9:14
***

co je to za víno ve vinotékách pod 50 kč za litr ? Nebo je burčák dražší než víno ? Jak je to možné ?

0 0
možnosti

tomizman

16. 9. 2011 9:10
Mělnické vinobraní

Jsem zvědav jaká bude letošní nabídka.Na mělnicku zmrzlo 90-100% úrody.Některé vynice vymrzly až do dřeva a musí se začít znovu.Školní statek který má vyhlášený skvělý burčák oznámil sklizeň jen 3% normálu.Vše půjde na burčák,ale i tak ho bude málo.Takže bude asi zachraňovat hlavně morava kde jsou škody na révě minimální.

0 0
možnosti

COMe BAcK

30. 8. 2011 21:08
"vyrábíme z dovezených hroznů, hrzony se zpracovávají na.

Sádku ..." říká Lampíř ! ;-D

A nevozí NÁHODOU na ten Sádek už hotový burčák někdo od pryč? 8-o                  ;-D

0 0
možnosti

ciristin

28. 8. 2011 18:08
jabčák

At prodávají jabčák, je výborný; ale za odpovídající cenu a s patřičným názvem. K bílé klobáse dobré pití, nemusí být jen víno vždy.

0 0
možnosti

tomizman

16. 9. 2011 9:06
Re: jabčák

Jabčák se dá celej rok,tak je hřích ho pít v období Burčáku.

0 0
možnosti