náhledy
Mezi netradiční výrobky řadí čokoládu posypanou konopnými semínky, osvědčenou pochoutkou jsou bonbony s nugátem a lískovými oříšky.
Autor: Jaroslav Šnajdr, MAFRA
František Hlava rodinný podnik Kamila Chocolates pojmenoval po dceři.
Autor: Jaroslav Šnajdr, MAFRA
Rodinná čokoládovna ve Vyskytné nad Jihlavou se specializuje hlavně na bonbony. Nejoblíbenější jsou prý klasické - oříšek s nugátem.
Autor: Jaroslav Šnajdr, MAFRA
Výroba jedné čokoládové dobroty trvá necelých šedesát minut a z devadesáti procent je to ruční práce.
Autor: Jaroslav Šnajdr, MAFRA
"Musíme držet krok se současným trendem, proto zpestřujeme nabídku netradičními chutěmi, stále však dodržujeme tradiční výrobní postupy," říká jednatelka čokoládovny ve Vyskytné Kamila Ščepková.
Autor: Jaroslav Šnajdr, MAFRA
Měsíčně ve Vyskytné nad Jihlavou vyrobí průměrně osm tun čokoládových výrobků.
Autor: Jaroslav Šnajdr, MAFRA
Čokoládovna používá čokoládu pocházející z kakaových bobů, které dovážejí hlavně z afrických států.
Autor: Jaroslav Šnajdr, MAFRA