náhledy
Už na podzim by měla sušárna začít chrlit sušené ovoce a zeleninu. Ročně by mělo jít o 500 tun.
Autor: Tomáš Blažek, MAFRA
Už na podzim by měla sušárna začít chrlit sušené ovoce a zeleninu. Ročně by mělo jít o 500 tun.
Autor: Tomáš Blažek, MAFRA
Už na podzim by měla sušárna začít chrlit sušené ovoce a zeleninu. Ročně by mělo jít o 500 tun.
Autor: Tomáš Blažek, MAFRA
Už na podzim by měla sušárna začít chrlit sušené ovoce a zeleninu. Ročně by mělo jít o 500 tun.
Autor: Tomáš Blažek, MAFRA
Obchodní ředitel investorské firmy Sur Lie Jakub Schneider v místě staveniště sušárny v Herálci.
Autor: Tomáš Blažek, MAFRA