Diskuze

Dělníci musí odcházet najedení, obhajuje česká jídla majitel vývařovny

Od strojařiny přes fotbal a pávovský kemp k jídlu. Tak by se dala nejstručněji popsat dosavadní kariéra třiašedesátiletého Zdeňka Pechy. Šéfuje jedné z největších vývařoven na Vysočině. O polední menu za 65 korun je obrovský zájem, denně uvaří přes tři tisíce obědů, vesměs českých jídel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda že je vodní ráj provozován městem. Pak by se třeba město snažilo nechat vyčistit ke koupání pávov nebo starou plovárnu.

Lidé v mém okolí se jezdí koupat všichni mimo jihlavu. Na vodní ráj nechodí nikdo. Na pávov jezdím jenom koupat psy a i ty je tam někdy těžko pustit jak tam plavou kekely.

Město by mohlo myslet i na přírodní koupaliště. Dokud nebude voda ke koupání, kemp neožije. Poslední roky bych o tom ani jako o kempu nemluvil a nechlubil se tím. Spíš by se to místo mělo tutlat. Ostuda!

1 0
možnosti