Diskuze

Pivo chutná jako uzené kotletky. Lahve ale v komíně pivovaru nevisí

Centrum Eden v Bystřici nad Pernštejnem hostí o víkendu uzené slavnosti. Nádvořím voní stovky kilogramů masa, klobás a salámů. „K tomu by se výtečně hodilo i uzené pivo,“ řekl si sládek zdejšího minipivovaru Vladimír Vecheta. A tak vymyslel unikát, který pivař jinde nesežene.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V lete som bol v Nitre na festivale chuti "Jahodova Nitra". Mali tam jahodove pivo. Ochutnal som s recesie s tym, ze ak to nebude dobre tak to vylejem. Dal som si este jedno necakal som, ze mi to tak zachuti, aj ked nie je nad klasiku.

0 0
možnosti

Mozna by mel spis pan sladek zamakat na tom, aby jeho pivo chutnalo porad stejne. Anebo tisknout etikety jako u vina: Rocnik 2016, pozdni zber.

0 0
možnosti

Na to video jsem neměl klikat...

0 0
možnosti

Autore, uzene, cili nakurovane povo je naprosto bezna vec. To, ze ho jinde bezne nesezenete je kec. Kdyz uz pisete o pivu, neco o nem nastudujte, nez budete psat blaboly jako v blesku

7 3
možnosti

Copak, minus bez komentare?

0 1
možnosti

Opravdu už nevědí jak by název klasického moku PIVO znehodnotili.

Ať si dělají patoky jakýchkoliv příchutí a barev ,ale ať tomu laskavě neříkají PIVO .

Je to urážka staleté tradice výroby normálního a skutečně dobrého nápoje kterým PIVO je.

1 10
možnosti

To, že nakuřovaný ležák neznáte, ještě automaticky neznamená, že to je nějaký modní výstřelek, který si někdo před 5 rokama ze zhovadilosti někde vymyslel. Taková netradiční piva jsou většinou v základu poctivějším pivem než to, co se prodává pod názvem pivo za 6,90 v hypermarketu. Osobně mě to moc nejede, ale na pivu je dobré to, že je variabilní, a každý si najde to svoje. Ono i dnešní "klasický" ležák má s tím, co konzumovali naši předkové ještě před 200 lety jen pramálo společného, ale jmenuje se to stejně.

5 0
možnosti

Tak určitě suší slad nad kořem z rašeliny. To jim tak bude člověk věřit.

Spíš kápnou do každého pullitru 2 kapky uzeného aroma.

Takhle se "udí" dneska asi 90% všech "uzených" výrobků.

2 7
možnosti
Foto

Jenže ono to uzené aroma ve výsledku vyjde dráž. Na nakouřený ležák existuje tradiční a velmi efektivní postup.

2 0
možnosti

Tento "unikát, který pivař jinde nesežene" jsem ochutnal už tak minimálně před 2 lety v jednom minipivovaru na okraji Prahy.

5 0
možnosti
Foto

Uzené pivo není žádná jedinečná záležitost, už jsme ho ochutnal před několika lety a na jednom festivalu, už ani nevím kde to bylo.

4 0
možnosti

Tyhle články dělají iDnes opravdu "jedinečnou" ostudu.

11 0
možnosti

P71e73t25r 87M14a75n90d24a

5. 2. 2017 10:40

Jak je asi autor stár ? 13 let ?

4 0
možnosti