Diskuze

Bylinky, losos, tortilla. V „jiné“ školní jídelně se jídlo nevrací

Žákům ve Velkém Beranově vaří kuchařky, které zdařile experimentují. Používají čerstvé ovoce a zeleninu, vlastní bylinky, připravují dětem tortillu, bretaňské fazole nebo špagety s luštěninovou směsí. A jejich pokrmy sklízí velký úspěch. V soutěžích i mezi strávníky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J29a53n 53F82r12o45l65í60k

28. 6. 2016 11:01

Vařit ryby není žádné umění, jen na to mít peníze. Takový losos z umělého chovu aktuálně za 450 kč/kg v "levném" Lídlu to není pro školní rozpočet zrovna terno.;-)

0 1
možnosti

Oni píšou, že to zvládají. Že se do limitů vejdou, tak o co vám jde?

0 0
možnosti

"„Musí to chutnat. Když jídlo má úspěch, tak v něm pokračujeme. Pokud ne, tak už to znovu neděláme."

do kamene tesat, zdá se to jako triviální poznatek, ale ani zdaleka není. například do naší firemní kantýny eurestu ještě nedorazil.

2 0
možnosti

Tak to těm školákům závidím, já když si vzpomenu na školní jídelnu na Čapajáku tak je mi ouzko ještě teď. Už jen to když člověk šel na oběd tak musel projít kolem popelnic plných zbytků z jídelny, to byl nehoráznej puch, hned bylo po hladu.

0 0
možnosti

je vidět, že když se chce, tak to jde. držím palce, ať jim nadšení vydrží

10 0
možnosti

Naprostý souhlas... A hlavně nastavují zrcadlo jiným...

2 0
možnosti