- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vařit ryby není žádné umění, jen na to mít peníze. Takový losos z umělého chovu aktuálně za 450 kč/kg v "levném" Lídlu to není pro školní rozpočet zrovna terno.
Oni píšou, že to zvládají. Že se do limitů vejdou, tak o co vám jde?
"„Musí to chutnat. Když jídlo má úspěch, tak v něm pokračujeme. Pokud ne, tak už to znovu neděláme."
do kamene tesat, zdá se to jako triviální poznatek, ale ani zdaleka není. například do naší firemní kantýny eurestu ještě nedorazil.
Tak to těm školákům závidím, já když si vzpomenu na školní jídelnu na Čapajáku tak je mi ouzko ještě teď. Už jen to když člověk šel na oběd tak musel projít kolem popelnic plných zbytků z jídelny, to byl nehoráznej puch, hned bylo po hladu.
je vidět, že když se chce, tak to jde. držím palce, ať jim nadšení vydrží
Naprostý souhlas... A hlavně nastavují zrcadlo jiným...