Diskuze

Na Sádku, jediné vinici Vysočiny, stáčí burčák. Ze slovenských hroznů

I když vinobraní na jediné oficiální vinici Vysočiny, na Sádku na Třebíčsku, vypukne až příští týden, už teď se zde stáčí první burčák. Posloužily k němu hrozny ze slovenského Štúrova. Podle majitelů vinice bude letošní úroda dobrá, přinejmenším průměrná. Pomohlo teplé a slunečné jaro.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Jó burčák,-dobrý projímadlo!

0 1
možnosti
JF

Je vidět, že tomu moc nerozumíte.

0 0
možnosti
JK

...nebuď cimplich : stejně budu na něj čekat přímo u sudu a potom to bude bašta...:-P

0 0
možnosti
VP

Takže nadpis článku lže! Nestáčí se zde burčák, ale částečně zkvašený hroznový mošt. Přečtěte si laskavě zákon na ochranu spotřebitele!

2 1
možnosti