Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Na Sádku, jediné vinici Vysočiny, stáčí burčák. Ze slovenských hroznů

I když vinobraní na jediné oficiální vinici Vysočiny, na Sádku na Třebíčsku, vypukne až příští týden, už teď se zde stáčí první burčák. Posloužily k němu hrozny ze slovenského Štúrova. Podle majitelů vinice bude letošní úroda dobrá, přinejmenším průměrná. Pomohlo teplé a slunečné jaro.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L38u19d78ě50k 29D75v45o93ř12á42k 3297812122639

Jó burčák,-dobrý projímadlo!

0/−1
27.8.2014 13:13

J28i35ř48í 48F54r19o92l42e67c 7755924862377

Je vidět, že tomu moc nerozumíte.

0/0
4.9.2014 17:13

J12i40ř46í 24K72o90b41y54l33á85k 3256433124985

...nebuď cimplich : stejně budu na něj čekat přímo u sudu a potom to bude bašta...:-P

0/0
26.8.2014 20:42

V54á84c90l63a84v 35P38o97u40s55t70k96a 3949494326146

Takže nadpis článku lže! Nestáčí se zde burčák, ale částečně zkvašený hroznový mošt. Přečtěte si laskavě zákon na ochranu spotřebitele!

+2/−1
26.8.2014 18:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.