Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pěstitelé máku se bojí o dobré jméno, ten jedlý někdo míchá s technickým

Češi produkují nejvíc potravinářského máku na světě, kvetoucích lánů je nyní plná Vysočina. Tuzemští pěstitelé ale nyní mají strach, aby jim nezkazili jméno obchodníci, kteří do něj údajně přimíchávají mák technický.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

danny47

Ministerstvo připravuje vyhlášku...

která umožní..... (ale k tomu dojde, až bude po všem)

0/0
29.6.2012 21:01

denek

Dá se nějak poznat,

který mák kupuji ??

0/0
29.6.2012 16:10

Dluhy se neplatí

Re: Dá se nějak poznat,

Stačí ochutnat.

0/0
29.6.2012 16:13

Dluhy se neplatí

Re: Dá se nějak poznat,

Jo, a ještě podle barvy: modrý je modrý a bílý je bílý...

0/0
29.6.2012 16:14

impresario ze smyrny

Re: Dá se nějak poznat,

Bohužel těžko, poznáte to dle chuti, ale těžko v supermarketu budete vybalovat mák...Jsem z toho smutná, tahle záležitost tu bují už pár let a nevím jak proti se dá bojovat. Přitom mák a řepka, možná ještě pšenice jsou jedinné komodity, které naše zemědělce drží jakž takž nad vodou....

0/0
29.6.2012 16:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.